Högklackade skor i kvinnors mode

Den vurm för högklackade skor kommer aldrig att sjunka. Kvinnor älskar att bära höga klackar. Det ger dem en hel del förtroende och de mår bra. Män alltför älskar att titta på kvinnor med klackar på. Bilden av en dam klädd i klackar och svajande hennes höfter när hon går är en syn som män älskar att titta på.

Det lägger också till ego av en kvinna som ska beundras så synligt av manarna. Kärleken till högklackade skor kan göra en kvinna spendera en förmögenhet över designerkläder. Hennes kärlek till dessa skor har gjort tillverkarna uppfinna mer och mer innovativa stilar för att matcha de nuvarande trenderna. Du kan se olika färger och olika kategorier av höga klackar på marknaden.

Historia av höga klackar:

Historien om skorna går tillbaka till 17-talet. Det användes först som ett verktyg för att hjälpa egyptiska slaktare att gå över blodet spillts från djuren efter att ha dödat dem. Det användes också av häst ryttare att hjälpa dem att glida medan ridning. Men den moderna hög klack skor kom in mode när Catherine de ‘ Medici, den korta lilla hustrun till hertigen av Orleans, ville förbättra hennes resning. Hon ville lägga till några inches till sin höjd. Men hon fick bollen i rullning och fler och fler kvinnor var för älskad av behovet av att se längre. Detta föreföll trenden att bära högklackade skor.

Ned gången i hälarna:

De höga hälarna förlorade sin popularitet under tiden för den franska revolutionen på 1700-talet. Det kom igen i mode ett sekel senare och stannade i stridigheter till början av nittonhundratalet. Den var omtagen av flatsoled skor som dominerade mode världen i några år efter det. De höga klackar var sedan tillbaka med en smäll med Louis klackar. Och hälarna har fortsatt att vara en viktig del av kvinnors mode till datum. Numera är kläderna också utformas för att passa på att bära högklackade skor.

Den samtida trenden:

Under mitten av 1900, kom stilettos till mode. De var utformade för att se ut som dolk och var mycket populära hos kvinnorna. Med spridningen av höga klackar i varje område, kvinnor bär dem till varje plats. De kan bäras utomhus, till festen och även för kontors bruk. Utformningen av skorna ändras i enlighet med detta. Höjderna varierar också start formen bara 2 inches till en jättes Tor 8 inches hög. De sorter inkluderar plattform skor, Kil häl, staplade häl och spole häl.

Platser där du kan bära klackar:

I dagarna gått, klackar kunde bäras till partier bara. Men med tidens gång, hög klack skor nu bärs på kontoret och även för att göra standard arbete som att göra livsmedels affär. Stilen ikoner i dag som exempel genom att sätta på innovativa typer av höga klackar som senare införlivas i dagligt slitage av folket. De kan även sätta på utsmyckade klackar med en hel del målning och carving. Men dessa skor kan nu bäras för alla tillfällen.

Gör höga klackar få dig att må bra?

På grund av det faktum att kvinnor ser mer förförisk och sexig, de älskar att stoltsera sina hög klack skor. Klackar inte bara lägga höjd utan också göra benen ser mycket attraktiv. Hela varelse av kvinnan förvandlas när hon går med ett par höga klackar. Hon ser mycket sofistikerad. Så hög hälen skor verkligen lägga till en ny dimension till personlighet varje kvinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *