Hur man handlar för designer kvinnor jeans

För en majoritet av kvinnor, införliva designer tryckta jeans i sin garderob kan vara ett överväldigande steg att ta. Det bästa sättet att ta itu med detta är att börja med subtila utskrifter istället för att välja ett ljust tryckt par designer kvinnor jeans. Ett ton-på-ton-mönster kan erbjuda ett bättre alternativ. Dessutom bör kvinnor överväga faktorer som färgpalett och pass form av jeans. Alla tillbehör kan läggas till, men det är efter noggrant överväger hur väl tillbehören matchar eller kompletterar de tryckta jeansen.

Passar

De regler som gäller för denim gäller för tryckta jeans-kvinnor bör välja stilar som smickra deras starka områden. Fit är särskilt viktigt när det gäller designertryckta jeans eftersom ögonen ofta dras till mönstren och i ändan bäraren. Rätt pass form är nödvändig och undviker accentuerande problemområden. Dessutom hjälper det att undvika negativa utseende som illasittande kläder skapa. Kvinnor som har en mer timglas formad bör undvika jeans med lock fickor och lägre stiger.

Färgpalett

För att undvika en kostym-liknande utseende, bör kvinnor hålla konsekvent färgpaletter i både jeans och toppen. När du bär tryckta designerjeans bör de välja neutrala färger, som solbränna och vitt för att undvika att överskugga utskriften. För en djärvare uttalande en eller två färger kan väljas, oavsett om de är framträdande färger eller inte. En extremt mode framåt kvinna kan kombinera 2 utskrifter, men detta kan vara ett djärvt val som inte är lämplig för alla.

Tillbehör

När du väljer tillbehör att bära tillsammans med tryckta designerjeans, är det lämpligt att välja färger som visas på jeansen. En kvinna bör välja en av de mindre skisserat färger och rita den med en hand väska eller skor i den färgen. Smycken bör erbjuda en viss kontrast till det tryck som har valts. Till exempel, en mer feminin tryck, som en blommig tryck kan vara väl kompletteras med kantiga, metalliska örhängen, medan en vassare tryck kan paras ihop med en mjuk smycken val.

Stil

Kvinnor behöver inte ändra hela sin stil för att passa en trend. Istället bör de tillåta en trend att passa in i deras personliga stil eftersom mode ska vara enkelt och roligt, inte tvingas. Tryckta designerjeans kan införlivas i kvinnans personliga stil. De är väl avslutade med blusar och klackar för en mer tilltalande och feminin look. Paret jeans kan också paras ihop väl med en kavaj. Neutrala färgade koftor kan också matcha bra med djärvare tryckta jeans. Både lägenheter och klackar kan komplettera denna stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *